Новини факультету

Науковий семінар кафедри системного проектування "Інтернет Речей і суміжні технології як галузь знань". Доповідач Анатолій Шупарський
27.11.2018

У вівторок, 4 грудня, о 15:15 в ауд. №1 (корпус по вул. Драгоманова, 50) відбудеться науковий семінар кафедри системного проектування на тему "Інтернет Речей і суміжні технології як галузь знань".
Передумови:
На вимогу часу та ринків праці на факультеті електроніки та комп'ютерних технологій Львівського національного університету ім. Івана Франка відкриваються нові і оновлюються наявні освітні програми у галузі сучасних комп'ютерних технологій. Мета семінару - сприяти цілісному баченню проблематики впровадження новітніх освітніх програм. На семінарі будуть розглянуті наступні питання

1) Історичний контекст та еволюція галузі від концепту "Людина-Комп'ютер" до концепту "Пристрій-Пристрій"
2) Підходи до систематизації галузі знань з урахуванням сучасної практики у технологіях Internet of Things, Data Science, Big Data, Machine Learning, etc.
3) Супровід концептів на прикладі цілісного рішення у практичному застосунку, яке об'єднує зусилля зазначених технологій.

Доповідач:
Анатолій Шупарський,
Архітектор стратегічних рішень (Strategic Solution Architect) в компанії GlobalLogic,
Випускник ЛНУ ім. і. Франка, 2002 р. Запрошуються викладачі, співробітники, аспіранти і студенти, співробітники ІТ-компаній та всі охочі.

© 2003- Лабораторія технологій штучного інтелекту,
Львівський національний університет імені Івана Франка
Останні зміни ▲ Нагору ▲